Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

Aquesta primera jornada no és la més llarga en quilòmetres, però segurament serà una de les més exigents i boniques degut al desnivell acumulat i als paisatges. Primer caldrà travessar  la Serralada Litoral i, després, per superar el Parc Natural del Montseny, pujareu per sobre dels 1.300m, cota màxima de tota la ruta. Una vegada passada aquesta dificultat, els darrers quilòmetres són molt més suaus, la majoria de baixada, fins arribar a la bonica població de Viladrau. Aquesta és l’etapa més alpina i muntanyosa de totes, on, si el dia és clar, tindreu unes vistes excel·lents de bona part de Catalunya, des del Pirineu fins al mar Mediterrani. Gairebé el 100% de les carreteres són secundàries i amb poc trànsit.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Estem davant d’una etapa èpica per la gran varietat de paisatges: boscos pre-pirinencs, pobles de postal com Rupit i “camins” asfaltats. Amb una primera part molt exigent per una zona rural i solitària, per després trobar-nos una altra part molt més suau que ens indica que ens estem acostant a la comarca del Gironès. I això no és tot, per rematar el dia acabarem a la històrica ciutat de Girona, on es fonen les cultures cristianes, jueves i àrabs, fent d’ella una ciutat única al món. Gairebé el 90% de les carreteres són secundàries i amb poc trànsit.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Aquesta tercera etapa gairebé no té res a veure amb l’anterior. Primer creuarem la comarca del Baix Empordà fins arribar a les aigües de la Costa Brava, un dels llocs més bonics del món, i no ho diem nosaltres, ho diu la revista National Geographic. Madremanya, Pals, Monells i Peratallada són alguns dels noms de les poblacions que segurament us costarà molt de temps d’oblidar. Quan arribeu al mar, val la pena banyar-se a alguna de les platges o cales més espectaculars de la Costa Brava. Finalitzarem el dia a Tossa de Mar, amb el recinte murallat de la Vil·la Vella, declarat Monument Històric Artístic Nacional, on val la pena perdre’s pels seus carrers estrets. Gairebé el 100% de les carreteres són secundàries i amb poc trànsit.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Aquest últim dia de ruta transcorre a prop del mar. Es tracta d’una etapa plàcida sense massa exigència física, exceptuant els últims quilòmetres on ens allunyarem del mar per recórrer les boniques i tranquil·les carreteres de l’interior del Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Acabarem finalment a Mataró aquesta espectacular ruta de 4 dies.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top