Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

La Bikeride Costa Brava en la seva versió de carretera és una llarga travessa de 385km, en la seva major part per carreteres secundàries i amb poc trànsit, que està pensada per ser feta en 3, 4 o 5 dies segons les preferències de cada persona.

La ruta, que comença i acaba a Mataró, reuneix una gran diversitat de paisatges i es pot dividir en tres grans parts:

► una part molt muntanyosa amb carreteres secundàries i solitàries, amb un ambient molt rural i inundat de petits pobles medievals. Creua el Parc Natural del Montseny (Reserva Mundial de la Biosfera), la Vall de Sau i Collsacabra entre les comarques d’Osona i la Garrotxa.

► una de més rodadora i suau, amb millors carreteres i poc desnivell, encara que la majoria segueixen sent secundàries amb poc trànsit. Aquesta part transcorre a través de Girona per endinsar-se després en una de les comarques més boniques d’Europa: el Baix Empordà.

► per últim, una tercera part recorre la Costa Brava, des de Tamariu fins a Mataró, entre cales, pobles mariners, platges i petites muntanyes.

També tens la possibilitat de fer només algunes de les etapes, les que tu prefereixis, sense haver de completar la ruta sencera. Nosaltres et recomanem recórrer les etapes entre Mataró y Girona si busques un recorregut alpí i muntanyós, o bé les etapes entre Mataró i Tamariu si el que vols és gaudir de la costa.

 

Nivell de dificultat:

La Ruta BikerideCostaBrava Road té un nivell mig de dificultat física i cap dificultat tècnica especialment remarcable. Si de cas, indicar que el recorregut té molts quilòmetres de carreteres secundàries i estretes, pel que només cal extremar una mica les precaucions quan circulem per aquí. El que sí que aconsellem és tenir un mínim de preparació i estar acostumat a sortir en bici habitualment.

Nosaltres recomanem fer-la en 4 dies, ja que creiem que és la millor combinació entre l’exigència física i poder gaudir del recorregut sense presses. De totes maneres, la possibilitat de completar-la en 3, 4 o 5 jornades fa que la puguem adaptar a tots els nivells.

Etapes: 3, 4 y 5 dies

Ruta 1

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top