Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

La Ruta Empordà Medieval en la seva versió de carretera és ruta circular d’uns 156 km, en la seva major part per carreteres secundàries i amb poc trànsit, que està pensada per ser feta en 2 dies, per tant, és ideal per un cap de setmana o un pont. També podem allargar algun dia més l’estada, bé a Girona o bé als pobles de Tamariu o Llafranc, i aprofitar per fer turisme.

El recorregut comença a la ciutat de Girona amb una primera part de mitja muntanya que creua el Massís de les Gavarres, passant pel Baix Empordà i els seus pobles medievals fins a Tamariu. A partir d’aquí trobarem una segona part que recorre la costa, des de Tamariu fins a Calonge, entre cales, pobles mariners, platges i petites muntanyes. Finalment el retorn fins a Girona el farem passant per dos ports de muntanya de no massa dificultat, i que ens permetrà de conèixer millor les Gavarres.

 

Nivell de dificultat:

La Ruta Empordà Medieval Road no té pràcticament cap dificultat tècnica i una dificultat física mitja/baixa, per tant, només cal estar habituat a realitzar alguna sortida en bicicleta de carretera per poder-la completar sense problemes.

Etapes: 2 dies

 

 

 

 

Ruta 1

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top