Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

En aquesta primera jornada sortirem de la ciutat de Mataró, primer per un terreny pla però que al cap d’uns quilòmetres es convertirà en més muntanyós, ja que hem de travessar la Serralada Litoral. Això ho farem passant primer per Dosrius i després per Llinars del Vallès. Una vegada arribats aquí, el terreny es suavitzarà fins arribar al final d’etapa d’avui a Sant Esteve de Palautordera.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa


 

Ruta

En l’etapa d’avui hem de creuar el Parc Natural del Montseny, i per això es puja fins a més de 1.100 metres, cota màxima de tota la ruta. En l’etapa d’avui caldrà superar un fort desnivell però també podrem gaudir d’un entorn natural fantàstic i d’unes vistes que ens sorprendran. Una vegada passada aquesta dificultat, el últims 15 km ja són molt més suaus, amb els últims 5 km de baixada fins a la bonica població de Viladrau. És l’etapa més alpina i muntanyosa de totes on, si el dia és clar, tindreu unes vistes excel·lents de bona part de Catalunya, des del Pirineu fins al mar Mediterrani.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Avui anirem deixant el Parc Natural del Montseny enrere i ens anirem acostant al Pantà de Sau i Susqueda. Els vorejarem sense acabar d’arribar-hi però passant molt a prop a través d’una zona molt boscosa i espectacular fins arribar a Osor, on començarem una llarga baixada fins a la població d’Anglès. A partir d’aquí, la ruta ens portarà ràpidament i sense cap dificultat, sempre en pla o lleuger descens, fins al final d’etapa a Girona per la via verda.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Durant el dia d’avui entrarem a la serra de les Gavarres i creuarem tota la comarca del Baix Empordà, des de l’interior cap a la costa, passant pels pobles medievals de Monells i Peratallada fins arribar al mar Mediterrani. Aquí trobarem la població de Tamariu que serà el final d’aquesta etapa i on podreu aprofitar per fer un bany a la platja. Sigui com sigui, segur que tindreu ganes de passejar pels carrers de Tamariu abans o després de sopar.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Sortim de Tamariu vorejant l’espectacular Costa Brava i ens dirigirem cap a Llafranc i Calella de Palafrugell, poblacions d’obligada visita. Més endavant, la ruta deixarà la costa i s’endinsarà cap a l’interior per anar a buscar la població de Calonge, on també val la pena visitar el seu casc antic. A partir d’aquí tornarem cap a la costa fins a Sant Feliu de Guíxols, situat al costat del mar on començarà la darrera pujada abans d’encarar la rapidíssima baixada fins a Tossa de Mar, final d’etapa per avui. Aquí podreu visitar la Vil·la Romana dels Ametllers (del segle I aC fins al segle VI dC); el recinte emmurallat de la Vila Vella, declarat Monument Històric Artístic Nacional; i, per descomptat, tota la façana marítima.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Avui la ruta ens portarà tota l’estona paral·lels al mar però lleugerament per l’interior, tot i que en alguns indrets ens podrem arribarem fins a la mateixa línia de mar. Durant el dia d’avui, en diferents punts podrem veure unes fantàstiques vistes de la costa i finalment, ens quedarem a les portes del Parc Natural del Montnegre i el Corredor a la població de Santa Susanna que serà el final d’etapa per avui.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Aquest últim dia de ruta, tot i que no ens allunyarem gaire de la costa, ens portarà pel Parc Natural del Montnegre i el Corredor on el paisatge serà més muntanyós. Una vegada superades les dificultats que ens té preparades el dia d’avui, els últims 10 km seran de baixada o pràcticament plans, i passant per agradables poblacions costaneres, ens convidarà a fer un últim bany abans d’acabar la ruta a la població de Mataró, on fa 7 dies vam començar aquesta ruta.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

BikeRideCostaBrava
"La ruta m'ha agradat moltíssim, encara que he patit força... ufff!! Però la sensació que em queda no pot ser més gratificant!!! Impressionants els paisatges, els sopars, els esmorzars..." ***Arantxa***
BikeRideCostaBrava
"Els paisatges són impressionants. Tant a la muntanya com a la costa." ***David***

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top