Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

Sortirem de la bonica ciutat de Girona, on podrem gaudir dels carrers de la seva part antiga tot passejant pel Call jueu i la Catedral. Després de visitar la ciutat, la ruta comença suaument per la via verda i així poder anar escalfant el cos. Passats uns quants quilòmetres  entrarem de ple dins la comarca del Baix Empordà, on trobarem una mica més de dificultat però que de ben segur serà compensada pel paisatge que ens ofereix la serra de les Gavarres i les excepcionals poblacions per les que anirem passant, com per exemple, Monells i Peratallada, aquesta última final d’etapa i on els seus carrers i edificis ens transportaran a l’època medieval.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Aquesta segona jornada serà curta i ens permetrà gaudir del trajecte, que ens portarà per camins fàcils per la comarca del Baix Empordà fins la població de Llafranc, on tindrem el final d’etapa per avui. Aquesta etapa està especialment dissenyada amb pocs quilòmetres perquè es pugui arribar d’hora a la població costanera de Llafranc i, d’aquesta manera, gaudir de la platja i de totes les activitats que s’hi poden realitzar la resta del dia. El que haurem de tenir en compte és que la darrera etapa serà una mica més llarga, però la poca dificultat ho compensarà.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

VARIANT DE LA SEGONA ETAPA: PERATALLADA-CALONGE

Amb aquesta opció oferim la possibilitat de fer uns quants quilòmetres de més avui i, d’aquesta manera, escurçar l’última etapa. Si la triem, perdrem la possibilitat de dormir arran de mar però a canvi dormirem al poble de Calonge, on podrem visitar el castell i la muralla medievals.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Aquesta tercera etapa serà una mica més llarga en quilòmetres però es compensa per la poca dificultat física que té, ja que una vegada superats els primers 45 km, que són més trencacames, i és on s’acumula pràcticament tota la duresa de l’etapa, agafarem la via verda que ens retornarà a Girona sense cap més dificultat.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

VARIANT DE LA TERCERA ETAPA: CALONGE-GIRONA

Si heu triat l’opció de dormir a Calonge, la darrera jornada no té pràcticament cap dificultat ja que una vegada superada la única pujada del dia, tindrem una divertida baixada fins a Sant Feliu de Guíxols, on agafarem la via verda que ens retornarà a Girona sense cap dificultat més.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

BikeRideCostaBrava
"Una ruta perfecta per fer amb tota la família." ***Ana***
BikeRideCostaBrava
"Hem gaudit uns dies fantàstics a la Costa Brava." ***Sandra***

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top