Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

Sortirem de la bonica ciutat de Girona, on podrem gaudir dels carrers de la seva part antiga tot passejant pel Call jueu i la Catedral. Després de visitar la ciutat, la ruta comença suaument per la via verda i així poder anar escalfant el cos. Passats uns quants quilòmetres entrarem de ple dins la comarca del Baix Empordà, on trobarem una mica més de dificultat, però que de ben segur serà compensada pel paisatge que ens ofereix la serra de les Gavarres i les poblacions medievals per les que anirem passant, com per exemple, Monells i Peratallada. Finalment acabarem l’etapa a la població de Tamariu, en plena Costa Brava, on podreu relaxar-vos fent un bany a la platja i passejant pel poble.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

Aquesta segona jornada és una mica més llarga en quilòmetres però es compensa per la poca dificultat física que té, ja que una vegada superats els primers 35 km, que són més trencacames i és on s’acumula pràcticament tota la duresa de l’etapa, agafarem la via verda que ens retornarà sense cap problema fins a Girona.

Durant la primera part d’aquesta etapa anirem resseguint la costa tot passant per diverses cales on podrem aprofitar per banyar-nos. Després la ruta entra cap a l’interior fins al poble de Calonge, on podrem visitar els castell i la muralla medieval. Des d’aquí  només en quedarà una última pujada abans de baixar gairebé fins a Sant Feliu de Guíxols, on agafarem la via verda que ens retornarà a Girona sense cap dificultat més.

 

Veure els allotjaments disponibles per aquesta etapa

 

Ruta

BikeRideCostaBrava
"Una ruta perfecta per fer amb tota la família." ***Ana***
BikeRideCostaBrava
"Hem gaudit uns dies fantàstics a la Costa Brava." ***Sandra***

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top