Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

Aquesta és la nostra proposta més exigent, un repte per a tots els que s’atreveixin amb els 140km i gairebé 4.800m de desnivell positiu en dos dies, que podeu fer durant tot l’any gràcies al nostre excel·lent clima.

Trobareu molts quilòmetres de corriols i camins estrets, començant al costat del mar Mediterrani i pujant quasi fins a dalt de tot del Montseny.

Durant la ruta recorrereu un entorn ple d’història, impregnat d’antics oficis, bruixes i llegendes. Seran dos dies molt intensos, envoltats de silenci, sensacions i sorpreses, de paisatges mediterranis i d’alta muntanya. En resum, molta diversitat, diversió i esforç al límit.

 

Nivell de dificultat:

La Ruta del Tritó (XtremMontseny) té un nivell alt o molt alt de dificultat física, i també un mivell alt de dificultat tècnica. És per això que per poder-la realitzar sense problemes i gaudint del paisatge, cal tenir un mínim de preparació i estar acostumat a sortir en BTT.

Etapes: 2 dies

 

 

 

 

Ruta 3

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top