Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

La BikerideCostaBrava és una llarga travessa de 313 km que està pensada per ser realitzada en 4, 5, 6 o 7 dies segons les preferències de cadascú.

La ruta, que comença i acaba a Mataró, es divideix en tres parts:

una part molt muntanyosa amb camins estrets, alguns corriols i paisatges espectaculars que creua el Parc Natural del Montseny (Reserva Mundial de la Biosfera);

una de més rodadora i suau, amb bons camins i poc desnivell, que passa per Girona i el Baix Empordà amb els seus pobles medievals;

i una tercera part que recorre la costa, des de Tamariu fins a Mataró, entre cales, pobles mariners, platges i petites muntanyes.

Tot i que el punt de recepció principal està a Mataró, t’oferim la possibilitat de fer-la des de Girona en el cas d‘arribar al seu aeroport i voler començar la ruta des d’aquí.

També tens la possibilitat de fer només algunes de les etapes, les que tu prefereixis, sense haver de completar la ruta sencera. Nosaltres et recomanem fer les etapes entre Mataró i Girona si busques un recorregut més alpí i muntanyós, o bé les etapes entre Mataró i Tamariu si el que vols és gaudir de la costa.

 

Nivell de dificultat:

La Ruta BikerideCostaBrava té un nivell mig de dificultat física, i també un nivell mig en dificultat tècnica. És per això que per poder-la realitzar sense problemes i gaudir del paisatge, cal tenir un mínim de preparació i estar habituat a sortir en BTT.

La possibilitat de completar la ruta en 7 jornades fa que el nivell d’exigència física es redueixi i sigui apte pràcticament per a tothom que surti en bicicleta de muntanya. L’opció de 4 etapes incrementa el seu nivell de dificultat física a l’augmentar el número de quilòmetres per dia.

Etapes: 4, 5, 6 o 7 dies

Ruta 1

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top