Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

Ruta circular d’uns 129 km que està pensada per poder-la fer en dos o tres dies, per tant, és ideal per un cap de setmana o un pont. També podem allargar algun dia més l’estada, bé a Girona o bé als pobles de Tamariu o Llafranc, i aprofitar per fer turisme.

El recorregut comença a la ciutat de Girona amb una primera part de mitja muntanya que creua el Massís de les Gavarres, passant  pel Baix Empordà i els seus pobles medievals fins a Tamariu. A partir d’aquí  trobarem una segona part que recorre la costa, des de Tamariu fins a Sant Feliu de Guíxols, entre cales, pobles mariners, platges i petites muntanyes. Finalment el retorn fins a Girona el farem per la via verda sense cap dificultat.

 

Nivell dificultat:

La Ruta Empordà Medieval no té pràcticament cap dificultat tècnica i una dificultat física mitja/baixa, per tant, només cal estar habituat a realitzar alguna sortida en bicicleta de muntanya per poder-la completar sense problemes.

Etapes: 2 o 3 dies

 

 

 

 

 

Ruta 1

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top