Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Ruta

La BikerideCostaBrava és una llarga travessa de 313 km que està pensada per ser realitzada en 4, 5, 6 o 7 dies segons les preferències de cadascú.

La ruta, que comença i acaba a Mataró, es divideix en tres parts:

una part molt muntanyosa amb camins estrets, alguns corriols i paisatges espectaculars que creua el Parc Natural del Montseny (Reserva Mundial de la Biosfera);

una de més rodadora i suau, amb bons camins i poc desnivell, que passa per Girona i el Baix Empordà amb els seus pobles medievals;

i una tercera part que recorre la costa, des de Tamariu fins a Mataró, entre cales, pobles mariners, platges i petites muntanyes.

Tot i que el punt de recepció principal està a Mataró, t’oferim la possibilitat de fer-la des de Girona en el cas d‘arribar al seu aeroport i voler començar la ruta des d’aquí.

També tens la possibilitat de fer només algunes de les etapes, les que tu prefereixis, sense haver de completar la ruta sencera. Nosaltres et recomanem fer les etapes entre Mataró i Girona si busques un recorregut més alpí i muntanyós, o bé les etapes entre Mataró i Tamariu si el que vols és gaudir de la costa.

 

Nivell de dificultat:

La Ruta BikerideCostaBrava té un nivell mig de dificultat física, i també un nivell mig en dificultat tècnica. És per això que per poder-la realitzar sense problemes i gaudir del paisatge, cal tenir un mínim de preparació i estar habituat a sortir en BTT.

La possibilitat de completar la ruta en 7 jornades fa que el nivell d’exigència física es redueixi i sigui apte pràcticament per a tothom que surti en bicicleta de muntanya. L’opció de 4 etapes incrementa el seu nivell de dificultat física a l’augmentar el número de quilòmetres per dia.

Etapes: 4, 5, 6 o 7 dies

Ruta 1

Ruta circular d’uns 129 km que està pensada per poder-la fer en dos o tres dies, per tant, és ideal per un cap de setmana o un pont. També podem allargar algun dia més l’estada, bé a Girona o bé als pobles de Tamariu o Llafranc, i aprofitar per fer turisme.

El recorregut comença a la ciutat de Girona amb una primera part de mitja muntanya que creua el Massís de les Gavarres, passant  pel Baix Empordà i els seus pobles medievals fins a Tamariu. A partir d’aquí  trobarem una segona part que recorre la costa, des de Tamariu fins a Sant Feliu de Guíxols, entre cales, pobles mariners, platges i petites muntanyes. Finalment el retorn fins a Girona el farem per la via verda sense cap dificultat.

 

Nivell dificultat:

La Ruta Empordà Medieval no té pràcticament cap dificultat tècnica i una dificultat física mitja/baixa, per tant, només cal estar habituat a realitzar alguna sortida en bicicleta de muntanya per poder-la completar sense problemes.

Etapes: 2 o 3 dies

 

 

 

 

 

Ruta 1

Aquesta és la nostra proposta més exigent, un repte per a tots els que s’atreveixin amb els 140km i gairebé 4.800m de desnivell positiu en dos dies, que podeu fer durant tot l’any gràcies al nostre excel·lent clima.

Trobareu molts quilòmetres de corriols i camins estrets, començant al costat del mar Mediterrani i pujant quasi fins a dalt de tot del Montseny.

Durant la ruta recorrereu un entorn ple d’història, impregnat d’antics oficis, bruixes i llegendes. Seran dos dies molt intensos, envoltats de silenci, sensacions i sorpreses, de paisatges mediterranis i d’alta muntanya. En resum, molta diversitat, diversió i esforç al límit.

 

Nivell de dificultat:

La Ruta del Tritó (XtremMontseny) té un nivell alt o molt alt de dificultat física, i també un mivell alt de dificultat tècnica. És per això que per poder-la realitzar sense problemes i gaudint del paisatge, cal tenir un mínim de preparació i estar acostumat a sortir en BTT.

Etapes: 2 dies

 

 

 

 

Ruta 3

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top