Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Reserva

Pack de Benvinguda

A tots els participants se’ls facilitarà un pack de benvinguda que inclou el següent::

 • Recepció dels participants i explicació de la ruta
 • La gestió dels allotjaments
 • El track de la ruta
 • Un aparell GPS per grup (gratuït si també es contracten els serveis d’allotjament i transport d’equipatge)
 • Seguiment dels participants durant la ruta per solucionar qualsevol imprevist que hi hagi

La recepció dels participants es realitzarà el dia i hora acordats amb aquests a la següent adreça: SBR Store, Via Sergia, 69 - 08302 Mataró. Excepte si s’ha acordat explícitament un altre lloc amb els participants.

 

Servei de transport d’equipatge

Els preus per al transport de l’equipatge dels participants o acompanyants és de 40 €/dia.

El pes màxim acceptat por bossa és de 12 Kg. BikerideCostaBrava-Barcelona no es farà responsable dels objecte valuosos que contingui l’equipatge a transportar si el client no ho ha fet constar abans per escrit.

 

Lloguer de bicicletes

En el cas de no venir amb la teva bicicleta, nosaltres te la lloguem sense problemes.

 • Lloguer d’una bicicleta: 50 €/dia

Les bicicletes es lliuren revisades i en perfectes condicions per realitzar el recorregut, és responsabilitat del client portar els recanvis mínims necessaris per realitzar la ruta. Servei en funció de la disponibilitat de bicicletes.

 

Lloguer de GPS

En el cas de no tenir el teu propi GPS, nosaltres te’l lloguem.

 • Lloguer d’un GPS: 20 €/dia. Si s’han contractat els serveis d’allotjament i transport d’equipatge el primer aparell serà gratuït.

Els GPS es lliuren amb els tracks de la ruta i amb la bateria carregada. A més a més, es facilita una segona bateria de recanvi i un carregador. És responsabilitat del client realitzar les recàrregues de les bateries durant la ruta.

 

Visita celler + degustació de vi

Durant la ruta, us oferim la possibilitat de fer una visita a un celler i una degustació dels vins que produeixen. També hi podeu fer un pica-pica o, fins i tot, dinar per recuperar forces abans de continuar.

 • Visita al celler + degustació de vi (des de): 15 €/persona

Cal fer reserva prèvia.

 

Dutxa + SPA al finalitzar la ruta

L’hotel URH Ciutat de Mataró posa a la vostra disposició el seu SPA, on podreu relaxar-vos i dutxar-vos una vegada hàgiu acabat la nostra ruta. No és necessari allotjar-se a l’hotel per gaudir d’aquest servei.

 • Entrada a l’SPA: 15 €/persona

 

Assistència en ruta

En el cas de patir una avaria mecànica que t’impedeixi seguir la ruta, BikerideCostaBrava-Barcelona té a la vostra disposició un sistema d’assistència en ruta.

 • Es facturarà: 0.50 €/Km + ma d’obra + peces de recanvi

En el cas de no ser possible una reparació en el moment, s’optarà per facilitar-vos una bicicleta de lloguer.

Servei en funció de la disponibilitat de bicicletes.

 

Assegurances

Per normativa és obligatori tenir una assegurança contractada, en el cas de que no en tingueu, us proposem tres opcions:

 1. A través de la nostra pàgina web, assegurança a mida en funció dels dies en què feu la ruta:
 • Assegurança d’accidents: 5 €/dia
 1. A través de la FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME amb la LLICÈNCIA CICLOTURISTA AUTONÒMICA (Cicloturistes BTT - Lleure). Té validesa de l’1 de gener fins al 31 de desembre i es pot tramitar directament a la Federació. El número de telèfon de contacte és 93 301 24 44 (http://www.ciclisme.cat).
 1. A través de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) amb la LLICÈNCIA DE MODALITAT C. Per més informació www.feec.org.

 

Reserves

Les rutes de BikerideCostaBrava-Barcelona només es poden fer amb reserva prèvia. Aquesta únicament es pot fer a través d’aquesta pàgina web o posant-se en contacte amb la Central de Reserves de BikerideCostaBrava-Barcelona.

En el cas de presentar-se a qualsevol establiment sense la reserva concertada, l’organització de la BikerideCostaBrava-Barcelona no serà responsable de la situació.

Les reserves es formalitzaran amb una paga i senyal del 25% del total de l’import, realitzant una transferència. Serà necessari pagar la totalitat de l’import de la ruta com a mínim 15 dies abans d’iniciar-la. Si la reserva s’efectua amb menys de 15 dies abans d’iniciar la ruta, serà necessari abonar directament l’import complert.

 

Cancel·lacions

Si una reserva s’anul·la fins a 15 dies abans de l’inici de la ruta, es retornarà l’import complert, descomptant les possibles despeses de gestió o d'anul·lació ocasionades a l'agència organitzadora i als proveïdors turístics.

Si s’anul·la dins dels 15 dies previs i abans de 5 dies de l’inici de la ruta, es perdrà la totalitat de la paga i senyal (25% de l’import total més les despeses generades).

Anul·lant dins dels 5 dies abans de començar la ruta, es perdrà la totalitat de l’import de la reserva. Es calcularà aquest període comptant a partir de les 00:00 hores del dia en què es disposi d’allotjament reservat.

En cap cas es farà la devolució de l’import de l’assegurança d’accidents en cas de que s’hagi contractat.

En el cas de no pernoctar on s’ha fet la reserva, l’import pagat per aquest allotjament es perdrà i el client haurà d’abonar directament l’import en el nou allotjament.

La confirmació de la reserva suposa l’acceptació de tots els punts anteriors.

 

Abandonaments

Si per qualsevol motiu has d’abandonar durant el trajecte, és imprescindible avisar a l’organització de la BikerideCostaBrava-Barcelona.

Existeix la possibilitat de recollir-te i traslladar-te al punt de partida trucant a BikerideCostaBrava-Barcelona o trucant directament als números de serveis de taxi facilitats. El cost del trasllat correrà sempre a càrrec del client.

En cas d’abandonar la ruta abans de finalitzar-la, es perdrà l’import complert de la reserva.

 

Recomanacions

Els participant hauran d’aportar el material personal mínim per realitzar l’activitat, així com una bicicleta en condicions per fer el recorregut i un equip de reparacions mínim.

El respecte a l’entorn és absolutament prioritari, la conducció durant el recorregut serà el menys agressiva possible, mai s’embrutarà l’entorn de cap manera i es respectaran les normes establertes, organismes competents o propietaris dels terrenys de pas.

És important considerar els aspectes de pes/volum a l’hora de preparar-se l’equipatge a transportar durant la travessa. Penseu que haureu de portar-ho tot a sobre en el cas de que no ens ocupem nosaltres del transport del vostre equipatge.

 

 

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top