Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Política de privacitat

Política de privacitat

BikerideCostaBrava-Barcelona garanteix la seguretat i confidencialitat de totes les dades personals facilitades i es compromet a no utilitzar-les amb finalitats comercials (cessió o venda de les bases de dades) ni cedir-les a terceres empreses sense el consentiment exprés de l’usuari.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, els usuaris que hagin facilitat les seves dades personals poden exercir, en qualsevol moment, el dret d’accés, rectificació o cancel•lació per mitjà d’un missatge de correu electrònic a info@bikeridecostabrava.com.

BikerideCostaBrava-Barcelona, com a responsable d’aquests fitxers de dades personals, només farà us de les dades per a la finalitat per a la qual s’han enviat, i entén que en el moment que vostè envia dades personals a través de correu electrònic, li està donant autorització i consentiment exprés per incorporar aquestes dades als seus fitxers automatitzats, si bé amb caràcter revocable, i que accepta les condicions del seu tractament expressades.

Copyright

Les marques, logotips, dibuixos, aparença, disseny de les pantalles i, en general, els elements que figuren en aquesta pàgina Web es troben protegits per els drets de marca i de propietat intel•lectual propis de BikerideCostaBrava-Barcelona o, en el seu cas, dels diferents subjectes als que correspongui la seva titularitat o autoria.

Queda prohibida la reproducció, transferència, distribució o emmagatzematge dels continguts, ja sigui en part o en la seva totalitat, per qualsevol mitjà, sens l’autorització prèvia per escrit de BikerideCostaBrava-Barcelona.

Contingut

L’usuari queda expressament advertit de què la informació continguda a la Web pot contenir error tipogràfics, imprecisions i inexactituds, per la qual cosa en cap cas BikerideCostaBrava-Barcelona serà responsable del perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses derivades de la informació a la que s’accedeixi per o a través de la pàgina Web, de virus informàtics, de fallades operatives o d’interrupcions en el servei o transmissió o fallades en línia.

Aquest Lloc Web pot incloure enllaços a pàgines d’Internet pertanyents o gestionades per tercers, BikerideCostaBrava-Barcelona no té cap control sobre el contingut d’aquestes pàgines i, en cap cas, es fa responsable de la veracitat d’aquesta informació ni de l’ús que se’n faci d’aquesta. De la mateixa manera, BikerideCostaBrava-Barcelona no es fa responsable de la versemblança de la informació facilitada per tercers i inclosa de forma directa o per enllaços en aquesta Web.

BikerideCostaBrava-Barcelona es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions, així com també altres condicions generals o particulars que resultin d’aplicació. De la mateixa manera, es reserva el dret a modificar en qualsevol moment el contingut, la presentació, la configuració i la localització del Lloc Web i dels seus continguts.

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top