Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.


Més informació

Alojamientos

Tots els allotjaments que formen part de la xarxa BikerideCostaBrava han estat seleccionats per la seva alta qualitat, el tracte professional i agradable del seu personal i les facilitats que ofereixen als ciclistes.Girona

Hotel Ultonia(3*) - Gran Ultonia(4*)

Ofereix la possibilitat de triar entre l’opció de 3 estrelles o de 4 estrelles. Tots dos estan situats al centre neuràlgic de Girona, a pocs metres del Barri Vell. En total, disposa de 117 habitacions perfectament equipades per oferir la màxima comoditat: aire condicionat, wifi, caixa de seguretat, TV, ...

A més amés, disposa d’un espai especial per a guardar les bicicletes de forma segura i poder-les netejar i reparar.

 

Veure la web de l'hotel

Hotel Ultonia(3*) - Gran Ultonia(4*) Hotel Ultonia(3*) - Gran Ultonia(4*) Hotel Ultonia(3*) - Gran Ultonia(4*) Hotel Ultonia(3*) - Gran Ultonia(4*)

Hotel Ciutat de Girona

Està situat a la zona més emblemàtica, en ple centre històric i cultural de Girona. Envoltat dels llocs més carismàtics i dels millors comerços de la ciutat.

Equipat amb instal·lacions d'última generació. Entre els seus serveis podem trobar una piscina coberta climatitzada i una sala d'spinning professional amb classes virtuals.

Cada una de les nostres 44 habitacions estan equipades per oferir la màxima comoditat, estil, personalitat i funcionalitat possible. L’esmorzar tipus bufet consta de productes calents i freds. S’hi poden trobar tot tipus d’aliments, que s’adapten a les diferents cultures dels nostres clients.

Veure la web de l'hotel

Hotel Ciutat de Girona Hotel Ciutat de Girona Hotel Ciutat de Girona Hotel Ciutat de Girona

Sobre nosaltres

Som especialistes en rutes en bicicleta.

Tenim rutes de BTT i carretera per a tots
els nivells, des de 2 fins a 7 etapes. També
et podem preparar una ruta a mida.

T'oferim una experiència complerta: bici,
assistència, hotels, gastronomia, tast de
vins i tot el que et calgui perquè passis
uns dies inoblidables amb nosaltres.

Top